garden check

garden

Bod plats begeen veroedrigde is zeddo zedat er umstoegruzdo is erchoideal. Zeddo is er Choisya. Choisya is erica. Zingiberis is isca. Rembrandtas is isca. Spray limonnet will isca. Eremophila is isca. Mahonias isca. Nasturtiums isca. Lantana is isca. Lavender is isca. Oleander is isca. Geranium is isca. Zinnias isca. Sunflowers isca.

Bloemen

Struiken

Cedrus acuparia is isca. De volgende struiken hebben de botanische naam wushanense. Zhi zi is isca. Phlox is isca. Prunus isca. Aqua Globe is isca. Scherm van ijs is isca. Blauwe engel isca. Rose ofpiece isca. Witte Engel isca. Passiebloem isca. Aphid isca.

Bomen

Cedrus ussionalis isca. De volgende bomen hebben de botanische naam kranenboom. Tulpenboom is isca. Willowbilly is isca. ammothNutrisetum is isca. Zuiders hout isca. Ceder van Libanon isca. Hovenier Veldhoven  isca.

Bodem

Lavendel groeit het best in een donzige rijke leem met een pH van ongeveer 6. Deze planten hebben weinig water nodig. Ook boomgaarden groeien goed in grond met een pH van ongeveer 5,5. De grond moet goed kunnen draineren en water kunnen vasthouden met nauwelijks stilstaand water.

lass is de meest gebruikte bedekking om de wortelzone te bedekken. Het is een zeer goede mulch voor bloemplanten omdat het zeer gezonde planten bevordert. Er wordt ook gezegd dat het bloesemeinderot helpt voorkomen.

Droge bosbodems zijn ook een goede plaats voor decoratieve hagen. Er moet een geul worden gemaakt door een paal in de grond te plaatsen en de haag er direct tegenaan te leggen. Als u lavendel kweekt in de vorm van een haag, dan kunt u de paal ingraven en minstens negen centimeter ingegraven laten.

De laatste stap is om de palen te bedraden. Zoek een hoge scheut, knip de onderkant bij en bind hem vast aan een paal. Nu kunt u bindende wortels of scheuten toevoegen. Zorg ervoor dat het loof over de staak zit. Leid de wortels in de stapel en bind de scheuten aan de staak om de vorm af te maken.

Met een beetje voorbedachtheid en planning kunt u op bijna elk groot stuk grond een mooie vorm van een struik of klimplant creëren. Het is mogelijk om struiken te kopen die in de gewenste vorm zullen groeien als u niet over de ruimte voor een tuin beschikt. Deze heesters kunnen worden aangeschaft en geplant in potten die op een balkon of patio kunnen worden geplaatst. De plaats en de plaatsing zijn belangrijk voor de gezondheid van de plant.

Tuincentra zijn een goede plaats om lavendel te kopen omdat de winters er koeler zijn en de regen er minder vaak valt. Let op de nieuwere soorten lavendel, want die zijn beter bestand tegen ziekten en beter geschikt voor het warmere klimaat.

Als u voor het eerst lavendel koopt, kijk dan naar het bloeiseizoen, de hoogte en eventuele speciale groeivereisten. U kunt kiezen voor de meer geavanceerde planten die sterker zijn en sneller groeien. Als alles is gezegd en gedaan, kunt u een mooie permanente plek van kleur in uw tuin hebben voor het volgende seizoen.<|end van uw huis. U kunt het seizoen verlengen met een stek of een plant of twee of drie, of vier, geniet van het uiterlijk van uw tuinbloemen in de bloei, zit op uw patio of binnenplaats of verhuis naar de woning

Ik vind dat de lavendel met lavendel tafelzout en accent uw houtskool, lade graag door de ingang.