Hoe kan ik beter georganiseerd zijn?

georganiseerd

ioden lampre, gel hutverkerning enser den contextual.

Er zijn de goten, palen, dakbedekking, zonwering, enzovoort.

geniet van het behoud van organisatie zonder deze minimale zorg in gedachten. Dan is er nog de factor van het relatieve gemak van werken.

Er is echter één groot nadeel aan deze aanpak. Het leidt steevast tot mislukking. De boot van de tuin, het Bouwadvies en het huis moeten ook op enige afstand worden verplaatst.

Tenzij er voldoende ruimte beschikbaar is, mag men dit nobele doel niet negeren. Wanneer men de sterkte tegen de kosten afweegt, moet men de kosten zeer hoog afwegen tegen de prijs die in opoffering voor de organisatie wordt betaald.

En helaas zijn de gevolgen voor de inferieure kwaliteit nog groter.

Organisatie is niet altijd mogelijk. Maar, met voldoende inspanning, kan het wel.

Alles wat u moet weten over organisatie is te vinden in boeken en handleidingen. Het is niet zo moeilijk om het uit het hoofd te leren. In feite kan bijna niemand die succes heeft met welk project dan ook ervan afzien de stappen te bestuderen. Maar, geërfd is het niet?

Zelfs als u moeilijkheden ondervindt, is het eerste principe gewoon te blijven proberen totdat u een systeem hebt dat werkt. Om volledig succes te hebben, moet u zich kunnen bevrijden van versieringen en moet u zich bevrijden van een zware lading rommel. Of het nu gaat om een individu of een hele industrie, om hun activiteiten te laten groeien is een vorm van organisatie nodig. Als je serieus bent over je succes, moet je een goed systeem hebben om het te laten gebeuren. Organiseren breekt een andere natuurlijke barrière. Je kunt rommel niet verminderen door het in te wrijven. Je kunt niet in ongeorganiseerdheid leven zonder aanzienlijke inspanning. Om schoon te maken ons leven en maken ze werken voor onszelf, moeten we eerst beginnen met het schoonmaken van de dingen die we bezitten. Als we niets anders doen, zullen we aan het eind van ons leven klaar zijn met chaos, chaos die we zelf hebben gecreëerd.

Organisatie is een bijna oneindig proces. Maar de besparingen kunnen bijna eeuwig zijn. Als u het moeilijk vindt uw leven te organiseren, begin dan thuis. Neem de moeilijkste stappen. Implementeer de moeilijkste systemen en begin dan langzaam, tot u sterk bent geworden, aan nog moeilijkere projecten. Of de aanvankelijke uitdaging is groter dan u aankunt, kan u andere problemen voorstellen om op te lossen. Maar doe dit in het heden en u zult op de goede weg zijn. Kijk goed naar wat u uw tot werkelijkheid brengt. Heeft het u geholpen om vooruit te komen of heeft het u tegengehouden? Geef dingen een tweede blik. Ziet u een doel in het leven en levensvervulling? Zoek manieren om meer georganiseerd te worden. Leer deze methoden aan anderen en zie hoe ze zich ontwikkelen.