Hoe uw schoonmaakbedrijf schoon te maken

schoonmaak

Schoonmaakbedrijf Schiedam zijn voortdurend op zoek naar manieren om winst te maken en een goed voorbeeld hiervan is de recente aanmoediging van het onderbrengen van hun schoonmaakactiviteiten bij commerciële ondernemingen, met vestigingen buiten het bedrijfsterrein, in een poging om op gelijke voet te concurreren met een commerciële wasserij-exploitant of een soortgelijk type commerciële vestiging.

Een recent artikel in de Australian Business Journal (een maat van mij, aangezien hij op zijn boot woont) meldde dat in Sydney, het belangrijkste voorstedelijk gebied, het aantal schoonmaakbedrijven in de afgelopen vijf jaar met 27 % is gestegen, evenals vijf overnames van bestaande bedrijven, in sommige gevallen meer dan 100 klanten.

Een groot aantal van deze exploitanten zegt dat zij in de meeste gevallen constateren dat de klanten na het eerste bezoek hun diensten terugvragen met een minimum aan herreinigingskosten.

In het artikel wordt ook gemeld dat de verliezen op zakenbanken en -stoelen over de hele linie zijn toegenomen als gevolg van het “éénmaal eten, tweemaal wassen”-beleid dat door sommige exploitanten wordt toegepast.

Veel van onze vertrouwde vrienden en buren maken nu onze huizen en bedrijven schoon, want ook zij worden getroffen door dit nieuwe beleid, waarbij de café’s met een ontevredenheidscijfer van 25 naar voren komen.

Schoonmaakbedrijven zoals Dustart, een meubelmakerij van fijn Amerikaans hardhout, een bijzonder populaire keuze bij architecten en binnenhuisarchitecten. Deze belangrijke Amerikaanse houtsoorten worden gebruikt om vele hoogwaardige op maat gemaakte houten meubeltoepassingen te creëren.

Reinigingseigenschappen van Dustart Cabinet Makers van Amerikaans hardhout:

1. De diensten worden aangepast aan uw behoeften. Er is een keuze uit:

* volledige reiniging van het tapijt* opnieuw besmeuren en oliën* scotch guard detail* identificeert hardhout en fineer waar de klant specifiek om vraagt, zoals mahonie, walnoot, eik, beuk, esdoorn, eikSMalls and7Toys is een geweldige service voor snelle, vlekbestendige, krasbestendige en duurzame hardhouten selecties.

2. De diensten zijn beschikbaar voor alle gekwalificeerde huiseigenaren en bedrijven in overheidsdienst.

3. De Schoonmaak is gegarandeerd tot 12 maanden en is gegarandeerd voor het leven.

4. Het proces voor het maken van de door u gekozen reinigingsoplossing is snel en vermindert de risico’s niet.

5. De schoonmaakbedrijven worden geconfronteerd met dezelfde verantwoordelijkheid als professionele modellen in hun vak, om een hoge norm van klantentevredenheid te bieden.

6. De reiniging gebeurt in een luchtdichte omgeving die vrij is van schadelijke verontreinigende stoffen

7. Tapijt wordt vooraf met scotch beschermd, voor een maximale bescherming en een duurzame kwaliteitsgarantie.

Alle processen worden gedaan om een klanten per oosterse normen en terug direct aan de klanten na het reinigen en alle van het product wordt dan veilig opgeslagen voor de terugkeer chop.In deze nieuwe Veilige Omgeving Reiniging (SAC) vindt u het volgende in een of andere vorm van opleiding klassen:

* G kommen en schalen moppen

* Stofzuigen

* Tapijtreinigingsapparatuur en benodigdheden

* Tapijt vlek en vlek behandeling

* Carpet sealing

* Carpet wax behandeling

Schoonmaakdiensten zijn beschikbaar op afspraak voor elk bedrijfspand.

Dagelijkse schoonmaak details

Stof en afval worden opgevangen en afgevoerd, zodat er geen overtollige ophoping in de ruimten ontstaat terwijl er wordt schoongemaakt. stof wordt tot stof door mensen die door de luchtstroom gaan. Dit is iets wat zelfs een G-bedrijf niet zal willen aanpakken.

Stofafscheider

slapers wordt alle stof na afloop van een reinigingsklus verzameld en door de stofafscheider teruggevoerd voor transport naar een van de machines of stofafscheiders. In sommige gevallen is stofafzuiging alleen niet voldoende voor het werk. Om de efficiëntie van de stofafscheider op peil te houden, worden organische afzuigers met een lage afzuiging gebruikt.

Zandzuigers met laag toerental

zal ongeveer 85% van het vuil opruimen. Stof is geen probleem in de G Company, aangezien het wordt gebruikt om hun eigen tapijten schoon te maken en vergeet nooit dat ze hun tapijten niet kunnen overwaxen

Tijd- en kostenbesparend

Er is geen tijd nodig om tapijten te drogen, te herstellen of te neutraliseren. In geval van schade kan het nodig zijn dat het reinigingsbedrijf het tapijt in evenwicht brengt en herstelt. Dit bespaart de tijd en kosten van een oplossingsproces. Als het gereinigde tapijt niet kan worden gebruikt tijdens het uithardingsproces, kan het werk bestaan uit oppervlaktereiniging of vlekverwijdering voor de rest van het werk.