Leef jij met je kop in het zand?

 

 

Leef jij met je kop in het zand? Ben je slachtoffer van zelfgefabriceerde aardingsdagen? Laat me je helpen de controle te nemen. Hartaandoeningen zijn in de overgrote meerderheid, en het is waarschijnlijk veilig om te zeggen dat je je diep van binnen goed zou willen voelen, maar in plaats daarvan blijf je een gevangene van je eigen angsten, in plaats van een gevangene van je eigen angsten. We hebben allemaal wel eens gehoord van "extraheren", omdat je het angstgevoel hebt dat iedereen je achter je rug om veroordeelt en je zegt "echt te worden", en je kunt op geen enkele manier iets doen omdat je dat niet wilt. geloof dat er iets mis met je is. Twijfel is ook een grote zorg.

Dus waar hebben we het hier over? Een probleem is een andere manier om die gevoelens te zeggen. Een gevoel is een emotie. Ieders gevoel is van hen en van hen alleen. Wat is jouw "gevoel"? Hoe beïnvloedt het je humeur, zo niet fysiek dan mentaal. Als je je down voelt, voel je je down, toch? Kon voelen betekent het. En waar komt het vandaan? Het komt uit je biologie, uit je zenuwstelsel. Je zenuwstelsel is je brein. Hij weet hoe hij moet overleven en kiest ervoor om op zijn omgeving te reageren. Je voelt voor je lichaam, het weet dat het aan zijn verplichting heeft voldaan. Het voelt goed. Het maakt de hormonen en chemicaliën vrij die zullen resulteren in een goede werking. Het voelt aan als oud brood of stilstaand water, het heeft geen idee wat het effect is van wat het vrijgeeft. En het gaf alle dingen vrij die het verbruikt om dit brein te laten functioneren, circuit voor circuit.

Een groot probleem is een gevoel. Veel mensen denken dat als dit probleem mij niet raakt, ik het nooit zou willen oplossen. We lijken te vergeten dat de fysieke symptomen de vuilnisbak zijn. Vergeleken met het gevoel verlamd te zijn van angst… je eigendom of je veilige haven.

Misschien is het tijd voor u om een ​​cryo-analyse te doen; maar voordat je dat doet? Laten we eens kijken wat het is dat je voelt. Meestal voel je je angstig als je een verbintenis moet aangaan. Ga je in deze fase omdat je geen beslissing wilt nemen? En als je eenmaal in deze staat bent opgesloten, is de kans veel kleiner dat je een beslissing wilt nemen. Vergeleken met een beslissing die je zelf moet nemen. Dit is de reden waarom we eerder ingaan op de uitwerking van de mindset versus uitstelgedrag. Er is een direct verband tussen geen beslissing hebben en een probleem.

Dus hier zijn een paar manieren om je hierbij te helpen. Stop met het in de prullenbak gooien van alle beslissingen die je zou willen nemen.

Je zou op dit punt beter moeten weten dat je deze pijn moet afstemmen op je doelen en bezig moet blijven, niets is onbelangrijk. U moet zich concentreren op de stappen die u moet nemen om een ​​beslissing over iets te ontwikkelen, en deze zo veel mogelijk uitstellen.

Maar raak niet in paniek. Het helpt niet om in paniek te raken. Wat hier nodig is, is actie.

Met andere woorden, zelfs als u voelt dat sommige van uw pijn op de borst het gevolg is van iets dat in uw borst gebeurt, betekent dit niet dat u verlamd bent. Je hoeft alleen maar uit de angst te komen en je moet uitzoeken hoe je dit kunt doen. Dit is waar de meeste mensen theeria log-aanhoudingen moeten doen, zoals theadders of dagen van bloggers toevoegen. Maar je zult zo ontzettend veel zijn als je echt naar productiviteit gaat, en dus zul je bijna alles gebruiken dat kan helpen, als het op die fase aankomt.

Dus de belangrijkste actie is om tegen jezelf te zeggen: "Laten we dit allemaal even ophelderen". Dit zal u helpen om een ​​meer beslissende en beslissende actie te ondernemen, in plaats van dat het overweldigend en te overweldigend is.

Vraag jezelf af "Wat ik ga voelen", bijvoorbeeld "als ik deze beslissing nu neem, zal ik dan trots of beschaamd zijn?"

"Wat zal ik voelen?", bijvoorbeeld "als ik deze beslissing nu neem, zal ik me dan verdrietig of verdrietig voelen"

"Hoe ga ik mijn gevoelens uiten", bijvoorbeeld "hoe kan ik mijn emoties het beste uitdrukken" of "hoe doe je dat?"