Schuurtje bouwen: Hoe bouw je een schuurtje voor de laagst mogelijke prijs

Loods bouwen prijs

U zou geïntimideerd kunnen zijn door het vooruitzicht van het bouwen van een loods vanaf nul, maar met een beetje planning en budgettering, het is niet zo moeilijk als je zou denken. In feite, de gemiddelde kosten van de bouw van een schuurtje is slechts rond de $1500. Met dat gezegd zijnde, als u niet beschikt over een hectare grond te sparen op uw eigendom of toegang tot goedkope materialen, kan dat nummer snel stijgen. Echter, door het maken van slimme beslissingen en vasthouden aan uw budget, kunt u een betaalbare schuur voor uw woning te bouwen. In dit artikel behandelen we alles wat u moet weten over het bouwen van een loods thuis. Eerst zullen we gaan over een aantal voor-en nadelen van achtertuin schuren, gevolgd door de meest nuttige tips over hoe je een schuurtje te bouwen voor de laagst mogelijke prijs!

Wat is de gemiddelde kostprijs van een schuur?

Hoewel een schuur een fantastisch bouwwerk is, is het ook een van de duurste bouwprojecten die u in uw achtertuin kunt ondernemen. Een 10×10 schuur, bijvoorbeeld, kan overal kosten tussen de $ 12.000 en $ 40.000, afhankelijk van de materialen die u kiest, het type dak, en als u besluit om isolatie op te nemen in het ontwerp. In feite, dat is alleen de prijs om het te bouwen. De kosten voor het vervoer van de materialen naar uw achtertuin kan nog eens $ 10.000 tot $ 20.000 toe te voegen aan de uiteindelijke factuur. Dus houd in gedachten, een schuur is een investering. Als u op zoek bent naar een meer betaalbare manier om uw gereedschap, grasmaaier, tuinieren benodigdheden, en andere achtertuin gereedschap op te slaan, een schuur is een veel meer kosteneffectieve optie.

Waarom uw eigen schuur bouwen?

Als u serieus geld wilt besparen, wilt u waarschijnlijk uw eigen schuur bouwen in plaats van er een te kopen die al gebouwd is. Hoewel het verleidelijk kan zijn om een loods te kopen, is het belangrijk om te onthouden dat je krijgt waar je voor betaalt. Een kant-en-klare schuur kost misschien een paar duizend dollar, wat, in vergelijking met het zelf bouwen van een schuur, een koopje is. Door het bouwen van uw schuur vanaf nul, zult u in staat om elk aspect van de schuur aan te passen. U zult ook waarschijnlijk geld besparen op de lange termijn, omdat u kunt kopen afgeprijsde materialen tijdens het laagseizoen. Als u besluit om een loods te bouwen thuis, is het cruciaal dat u een lijst van alle materialen en gereedschappen die u gaat nodig hebben voordat u begint met bouwen. Op deze manier heb je een goed idee van hoeveel het project zal kosten.

Hoe bouw je een schuurtje met een budget

Ga op zoek naar afgeprijsde materialen: Als je een schuur vanaf nul gaat bouwen, is de eerste stap om afgeprijsde materialen te vinden. Als u materialen koopt tijdens het laagseizoen, kunt u ze tegen een gereduceerde prijs krijgen. Als u hulp nodig heeft bij het uitzoeken welke materialen u moet kopen, zijn er verschillende gidsen online die de meest noodzakelijke onderdelen voor het bouwen van een schuurtje op een rijtje zetten. – Bouw de schuur met een budget: Bouwen op een budget is essentieel als u een loods wilt bouwen voor de laagst mogelijke prijs. Als u het slim aanpakt, kunt u de kosten laag houden zonder aan kwaliteit in te boeten. – Gebruik goedkopere materialen op minder in het oog springende plaatsen:

In plaats van een hoogwaardige houtsoort te gebruiken voor de wanden, kunt u bijvoorbeeld een minder duur materiaal gebruiken. U kunt deze aanpak ook gebruiken voor de vloer, het plafond en het dak van de schuur. Door minder dure materialen op minder zichtbare plaatsen te gebruiken, kunt u de kosten van de schuur laag houden. – Gebruik gratis of goedkope materialen voor de schuur: Als je de ruimte hebt om verzamelde materialen op te slaan, kun je spullen gebruiken zoals bakstenen, dakspanen en timmerhout dat je van eerdere klussen hebt verzameld.