Hoe gebruik je een vrolijke ruimte

vrolijk ruimte

De eerste, en moeilijkste plaats om te beginnen is met een opgewekte energie, want u wilt uw huis weerspiegelen en geaard blijven en vrij van het najagen van ieders wensen. Dit betekent dat je altijd alles moet weghalen wat je te veel zou kunnen afleiden van het werk dat je vandaag moet doen. Laten we de Nederlandse oven in die kamer als voorbeeld nemen – het zou je heel goed aan iets kunnen herinneren, of voor een ander persoon zou het meer een herinnering kunnen zijn uit je jeugd in Duitsland (wat ik me herinner als klein kind), of je eigen studententijd op een community college in een grote stad in hakken van groen en vuil. Ik weet zeker dat het je deel oprakelt, en je wilt niet blijven steken in iets dat te veel of te weinig is. Enkele clichés zijn: “To find a place like home in the middle of nowhere” en “Home is where the heart is.” Ah, ja, maar kan het ook niet afgekort worden tot “Thuis is waar je hart is”. Wie kan de verleiding weerstaan van wat je weet dat je gewoon moet hebben voor nu. Dit werkt ook goed voor kantoren – je wilt toch niet iets van je werk hebben alleen maar omdat je die schommelstoel leuk vond. Het is mogelijk dat dit ook helpt om je mindpiece in focus te houden Luxe woonaccessoires .

Terwijl u die spullen van uw plateau opruimt, zult u ruimte moeten maken voor meer. Of het nu extra zitplaatsen zijn, een vloerkleed dat bij uw patronen past, meer planten, of een ander accessoire (zoals een raamkrukje met een ruit ernaast), u hebt dit doel in het vizier. Houd vanaf dat punt je verstand als hulpmiddel, en het zal je in de toekomst helpen om dingen efficiënt te sorteren. Want soms laat je verstand je denken dat je eigenlijk niet hoeft schoon te maken als je het ook zonder kunt. Maar je zult ook versteld staan van de resultaten die een opgeruimde ruimte met zich meebrengt. Het is makkelijker om dingen los te laten als de kamer ruim is, en ik denk dat als je eenmaal een opgeruimd platform hebt, je ook meer ruimte wilt hebben. Het toevoegen van extra accessoires geeft je ook meer ruimte om mee te spelen, maar houd in gedachten dat dit een soort van het cultiveren van uw losse en vrij geharde energieën, zelfs in gebieden die misschien niet bedoeld lijken om te worden blootgesteld aan hen.

Het is altijd goed om creatiever na te denken over hoe u bepaalde elementen in uw ruimte en activiteiten op een positieve manier kunt laten reageren om een persoonlijke draai te geven aan hoe u uw ruimte zult gebruiken. Op deze manier gebruikt u uw tijd op de meest efficiënte manier. Iedereen moet enige controle over zijn leven hebben. Hoe harder hij werkt, hoe meer hij verdient en hoe meer hij kan controleren, dus maak hier goed gebruik van en zie wat er gebeurt.