Hoe kiest u de juiste warmtepomp?

warmte pompen

Het belang van energie-efficiëntie

Gebieden die woestijnachtig zijn, bosgrond en jungle hebben minder warmteverlies; terwijl gebieden die dichtbij andere obstakels zoals bergen liggen veel warmteverlies hebben. Luchtlekken door scheuren in gebouwen, gaten, slecht geïsoleerde daken en ramen zullen het effect sterk vergroten.

De constructie van diëlektrische verwarmingspalen is veel minder efficiënt dan metalen verwarmingspalen, die met C-talenten kunnen worden versterkt en met asbesthoudend beton kunnen worden gevuld.

Het rendement van warmtepompen en Warmtepompen Dordrecht, afhankelijk van spanning/spanningsverhouding, is vergelijkbaar: $1.800,00 mah. tot $1.500,00 mah.

Soorten warmtepompen

Er zijn drie soorten warmtepompen: luchtbron-, waterbron- en grondwarmtepompen. Luchtwarmtepompen I zijn de meest efficiënte en de stilste van de drie. Waterbronwarmtepompen kunnen akoestisch zijn, een gas, en geothermische zijn praktischer in alle omstandigheden, maar ze kunnen allemaal zeer inefficiënt zijn. De meest efficiënte van de drie types, maar over het algemeen ook de duurste, zijn grondwarmtepompen.

De manier waarop warmtepompen werken is dat een lus wordt begraven, dicht bij uw waterbron of grond, en een speciaal soort vloeistof wordt in de lus geplaatst. onderhandeling is nodig om te voorkomen dat de vloeistof, meestal niet bevriezend, aan het eind aansluit op de lucht buiten compressor, waar de cyclus begint. Op het moment dat de vloeistof door de lus golft, worden de golven omgezet in warmte die wordt gebruikt om hele luchtsystemen te verwarmen. Deze warmte wordt dan naar buiten gestuurd als lucht of koelt af via kanalen.

Locatie van Waar te Begraven Bodem Bron Warmtepomp

De belangrijke bepalende factor of u een goed rendement op de investering en de maximale terugverdientijd van uw geld zal zijn waar u uw warmtepomp begraven onder de grond te lokaliseren. U kunt de warmtebron installeren in veel verschillende configuraties, waaronder AnteQ, Verticaal en favorieten zoals hen. De belangrijkste sleutel tot het kiezen van de juiste plaats voor uw ondergrondse warmtebron is ervoor te zorgen dat het in een gebied is dat vrij is van boomwortels, terrein, of andere obstructies die de warmtebron zouden blokkeren van het doen van zijn werk.

Nu u op de hoogte bent, kunt u dit artikel over luchtwarmtepompen raadplegen om u te helpen erachter te komen: Hoe werken ze? Hoe worden ze gemaakt? Hoe kan ik de beste prijs voor ze vinden? Als u geen tijd en geld wilt uitgeven om uw verwarmings- of koelingsproblemen professioneel te laten verhelpen, zal u dat op lange termijn duur komen te staan. Er zijn vele manieren waarop u kunt profiteren van de aankoop van dit soort apparatuur; door het dragen van een comfortabel en strak overhemd wanneer u uw verwarmings- en koelsysteem laat werken; door de oven nooit op “warm” of verwarming te zetten; door jaarlijks water te verwarmen; door collectorafdekkingen; met glasvezel gevoerde afdekkingen; visqueen afdekkingen; door een gecombineerde luchtwarmtepomp; door geothermische warmtepompen en nog veel meer. Meer informatie over warmtepompen vindt u ophttp://www.AirSourceheatpumps.com.